Secretaresse

Een goede cursus of secretaresse opleiding kiezen is niet zo makkelijk nog niet. Het aanbod is enorm en de kosten variëren nogal. Je kunt je natuurlijk via verschillende andere websites oriënteren op passende cursussen en opleidingen maar het hier ook!

Een toekomstbestendige carrière

Om als secretaresse, management assistente of PA een toekomstbestendige carrière op te bouwen, heb je vaardigheden nodig die robots niet op kunnen lossen. Denk hierbij aan competenties zoals creativiteit, goed kunnen organiseren, innovatie, leiderschap en digitale vaardigheden. Als je je blijft ontwikkelen, dan blijf je zeker van toegevoegde waarde!

Competenties

Welke competenties zie jij echt als onmisbaar? En welke van deze competenties heeft iedere secretaresse zoal nodig? We hebben ze in dit artikel voor je op een rij gezet.

Relevante secretaresse opleidingen

Op SecretaresseNet vind je natuurlijk ook een overzicht van relevante opleidingen. Heb je interesse in een van de cursussen en/of opleidingen? Vraag dan heel gemakkelijk EN vrijblijvend een gratis brochure aan!

Alle Secretaresse cursussen

Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Opleiding Secretaresse

Secretaresse is een verzamelnaam voor allerlei functies waarvoor vaardigheden zoals georganiseerd werken, gemakkelijk contact leggen en onderhouden, een goede...

Prijs: €2.425,00

Bekijk cursus