Secretaresse

Secretaresse

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.0

Prijs: €3.505,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

De opleiding secretaresse maakt je klaar om secretaresse te worden. Je leert klantgericht handelen, telefoneren, notuleren, organiseren.

Als secretaresse bent u de steun en toeverlaat van uw leidinggevende(n). Een dienstverlenende instelling is dan ook een vereiste. Een secretaresse kan zowel in teamverband als alleen werken aan een uitgebreid en gevarieerd takenpakket. Onder meer het onderhouden van telefonische contacten (intern en extern), het verwerken van gegevens in de computer, archiveren van informatie, notuleren bij verschillende vergaderingen en besprekingen, het schriftelijk en via mail verzorgen van de correspondentie, en het beheren van agenda’s. Daarnaast is het van belang dat een secretaresse nauwkeurig en netjes is en de taken zorgvuldig kan plannen.

De opleiding Secretaresse bestaat uit een deel theorie en een stage. De theorie wordt gegeven op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 15.30 uur (4 dagdelen per week). Tijdens de theorie zoekt de cursist, onder begeleiding van de mentor, een stageplaats in zijn/haar omgeving. De stage omvat minimaal 180 uur en start nà de theorie.

Tijdens de theorie komen de volgende vakken aan bod:
Nederlands, telefoneren, klantgericht handelen, planning & organisastie, notuleren, Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Tijdens sollicitatietraining besteden we aandacht aan het zoeken naar een stageplaats. 

Instroom in één van onze opleidingen is 5x per jaar mogelijk. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 10 cursisten, zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Tenslotte is het voor veel cursisten lang geleden dat zij in de schoolbanken gezeten hebben!

Voorafgaand aan de opleiding vindt een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats.

De opleiding wordt gegeven aan de Bieslookstraat 31 te Groningen. Deze locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Secretaresse

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.0

Prijs: €3.505,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest