Secretaresse

Secretaresse

Prijs: €249,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Een secretaresse speelt een belangrijke rol in elk bedrijf. Ze weet wat er speelt, kan de belangrijkste punten uit de laatste vergadering moeiteloos op papier zetten, weet voor die ene belangrijke klant een goed moment in de agenda te vinden, en organiseert een geslaagde teamdag op een inspirerende locatie.

Ben jij ook zo’n veelzijdige, professionele duizendpoot die houdt van een uitdagende en afwisselende omgeving? Dan is deze cursus secretaresse echt iets voor jou!
 

De cursus leert je hoe je een bedrijf op een zo goed mogelijke manier kunt ondersteunen. Je zorgt voor orde en structuur, en zorgt zo voor een rustige, professionele uitstraling, zowel voor jezelf als voor het bedrijf. Het management kan deze taken met een gerust hart aan jou overlaten!

 • Zeer complete cursus
  Naast  taken als notuleren, klanten en zakenpartners ontvangen en het afhandelen van inkomende en uitgaande post leer je ook  evenementen en zakenreizen organiseren.
   
 • Vergroot je kans op een baan
  Met het behalen van het diploma secretaresse kun je aantonen dat je over de juiste kennis beschikt om voor elk bedrijf een goede ondersteuning te bieden. En dat gaat je zeker helpen als je op zoek bent naar een goede baan!
   
 • Verbreed je kennis
  Ben je al werkzaam als secretaresse? Dan kan deze thuisstudie een goede aanvulling zijn op je kennis, zodat je straks jouw functie nog efficiënter kunt uitvoeren.
   
 • Persoonlijke studiebegeleiding
  Een thuisstudie volgen bij Laudius doe je niet alleen. Je krijgt op elk moment de begeleiding die je nodig hebt. Jouw persoonlijke docent staat voor je klaar als je vragen hebt over jouw thuisstudie. Hij of zij corrigeert en beoordeelt jouw huiswerk en geeft belangrijke tips. Je kunt je persoonlijke docent via de moderne digitale leeromgeving bereiken.

Secretaresse

Prijs: €249,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest