Beste eendaagse training Snellezen, Mindmappen, Geheugentraining & Productief Werken (Springest 2022)

Beste eendaagse training Snellezen, Mindmappen, Geheugentraining & Productief Werken (Springest 2022)

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.8

Prijs: €617,36

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Kom je om in de informatie? Lees 2-3 keer sneller met 90% begrip!

*De eendaagse training Snellezen en Productief Werken is speciaal ontworpen voor managers, werkende professionals, politici, kenniswerkers, docenten die:

 • een training willen volgen die is ontworpen samen met de grondlegger van snellezen Richard Sutz. De enige training die evidence based in Arizona is ontwikkeld volgens breinprincipes, getoetst zijn op de nieuwste inzichten en methoden die echt goed werken. Niet uit een boekje (zoals bijna elk NL bureau) maar getoetst en ontwikkeld door de echte experts.
 • een effectieve praktische training willen om info snel en effectief te verwerken
 • graag een fresh-up van hun leertechnieken, mindmappen, geheugen willen krijgen
 • krachtig in actie gezet willen worden
 • ook eens een betaalbare fysieke training willen volgen
 • persoonlijk advies willen krijgen hoe ze meer tijd kunnen besparen en efficienter kunnen werken
 • de leessnelheid en begrip nog meer willen verhogen
 • de beste 1-daagse training van expert Wout Plevier persoonlijk willen krijgen.

Doel van deze training

Je hebt veel te lezen en hebt weinig tijd. Je bent ooit al in aanraking geweest met deze technieken maar hebt het nog niet naar volle tevredenheid onder de knie. Je wilt nu echt leren om controle te krijgen over rapportages, e-mail, boeken, vakliteratuur en zoekt naar een gedegen methodiek om dit ècht te leren. Deze training accellerated learning in de volksmond snellezen, geheugentechnieken, timeshiften en mindmappen is dan iets voor jou! We geven 100% garantie op bereiken van jouw doelen.

Het resultaat

 1. Je leest sneller (2-3 keer sneller)
 2. Je leest en leert met meer begrip (90%)
 3. Je maakt betere selecties en analyses
 4. Je herinnert namen en de kern van tekst veel beter en wordt meer ontspannen.
 5. Lezen en leren wordt plezierig.
 6. Je focus voor werken en leren verbetert.
 7. Je rendement van je langetermijngeheugen neemt toe (met 67% meer resultaat)
 8. Je bespaart 30% op je planningstijd.
 9. Je bespaart 70% op je leestijd.

Mijn eerste contact met snellezen

In 1997 kwam ik voor de eerste keer in aanraking met technieken om sneller te lezen, effectiever te leren en toch ontspannen te functioneren. Na mijn eerste training bij Iwan Marckmann verdrievoudigde ik mijn leestempo en mijn begrip nam toe. Dit smaakte naar meer. Ik heb elke expert in de wereld op gebied van snellezen bezocht en ook expert en grondlegger snellezen Richard Sutz. 

Het resultaat? Meer dan 70.000 mensen zijn door mij getraind in snellezen. Ik lees nog steeds elke week een paar boeken in korte tijd uit. Ik heb plezier in lezen en leren en heb sinds die tijd meer dan 5200 boeken gelezen.  

Mijn ervaringen gebruik ik om anderen deze technieken ook te leren. Ik heb meerdere producten en trainingen ontwikkeld die jou ook helpen om informatie sneller en beter te verwerken.

Werkwijze

 • Een week voorafgaand aan de training bereid je je voor in de VIP portal van het online learning systeem SLiM!
 • Vervolgens volg je met meerdere mensen uit verschillende bedrijven de training snellezen, geheugentechnieken, timeshiften en mindmappen.
 • De training bestaat uit 1 trainingsdag met daarna nog 3 weken online begeleiding via een online learning systeem en jouw persoonlijke leescoach.
 • De leerperiode bedraagt in totaal 4 weken. De bovenstaande technieken kun je namelijk niet in één dag leren. Vaak hebben mensen ook niet de discpline om de cursus af te maken.
 • We meten vooraf, tijdens en na de training je toegenomen begrip, snelheid en effectiviteit.
 • Wout Plevier spreekt met jou 1 concrete situatie af waar je een significante verbetering wilt. Hij gaat je sturen om dat resultaat ook te behalen.

Doelgroep

Mensen die in 1 dag willen leren hoe ze hun achterstand aan informatie willen wegwerken. Mensen die al een keer eerder met snellezen in aanraking zijn geweest maar nog niet het volle rendement eruit hebben weten te halen. Managers, accountmanagers, projectleiders, studenten en iedereen die voor zijn studie of werk heel veel moet lezen en leren. Oud studenten van Wout Plevier die een fresh-up willen. 

Locatie

Utrecht, Park Plaza (inclusief heerlijk lunch buffet).

Tijdstip

 • Van 09.30 – 16.30 uur

Voordeel

Samen voordelig leren van elkaars ervaringen en praktische toepassing in verschillende werkomgevingen. Eindelijk in actie komen en blijven om de stap te maken die je moet maken. Refreshen en activeren van tijdsefficient werken en leren. 25 dagen volledig begeleid. Interactief en stimulerend! Voor zowel teams als individuen!

Tarief

Nu van €797 voor €747,- inclusief BTW, locatie, materialen, lunch, online learning (VIP systeem twv €389) en 25 dagen begeleiding door jouw persoonlijke leescoach. 

Met zekerheid de beste en meest duurzame training snellezen in 1 dag van Nederland.

Referenties zijn vrij opvraagbaar.

Beste eendaagse training Snellezen, Mindmappen, Geheugentraining & Productief Werken (Springest 2022)

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.8

Prijs: €617,36

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest