Wat rijdt een secretaresse?

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Noor schreef:

  Hallo ladies, ik ben reuze benieuwd hoeveel PA’s en Executive Assistants een leaseauto rijden van de zaak. Laat je van je horen hieronder?

 2. Ria schreef:

  Ik hoopte daar ook iets over te lezen in dit artikel. Dus ik ben heel benieuwd!

 3. Ingeborg schreef:

  Hoi Noor en Ria,

  Ik ben ook wel erg benieuwd eigenlijk! Ik hoop dat er nog extra reacties komen…

  Ik kan me nog herinneren dat ik zelf in een Peugeot 207 reed toen ik interim secretaresse was. Dit was toen ook een lease auto (bij een grote secretaresse detacheerder).

  Groetjes, Ingeborg

  • Noor schreef:

   Hi Ingeborg, zou het niet leuk zijn om hier een oproepje over te doen? Ik merk in het bedrijfsleven dat lease auto’s niet altijd bespreekbaar zijn voor EA’s of PA’s, terwijl het zeer zeker passend is. Ik heb wel eens gelezen in een artikel van een aantal jaar geleden dat het maar 7% betreft van de assistentes. Misschien is het gemiddelde inmiddels allang opgeschroefd? Ik heb het dan specifiek over leaseauto’s die uitgegeven worden bij het bedrijf waar je in dienst bent. Dank je wel!

   • Ingeborg schreef:

    Beste Noor,

    Dat lijkt me een hele leuke oproep! Ik ga het noteren voor een volgende e-zine.

    Bedankt voor de tip!

    Groet, Ingeborg

 4. Mariam Bentum schreef:

  Grappig al die procenten. Ik zou me dan helemaal een man moeten voelen ^^. Collega PA’s en secretaressen vinden me wel stoer 🙂

 5. Janny schreef:

  Nou ik hou het maar bij mijn trouwe zwarte Beetle, die mij nog steeds overal snel naar toe rijd, door files enz. Heerlijk karretje, airco aan, radio aan, zonnebril op en veilig op weg naar…….

 6. wjfh schreef:

  Hallo,
  Aangezien ik lange benen heb kan ik niet in een kleine auto rijden en zou het niet eens willen.

 7. Wendy Bosch schreef:

  Ik reed bij secretary plus vroeger een peugeot 206 cabrio en daarna bij vitae een VW Polo bluemotion 1.2 (let op de benaming, ik zou een man kunnen zijn ????).

  In de functie van PA.

  Groetjes Wendy

 8. Monique schreef:

  Afhankelijk van het weer met de Mini of met de Harley (streetbob dyna)

 9. Laura schreef:

  Ik pas zeker niet in de prototype want ik rij en Landrover Freelander! Je weet wel zo’n enorme jeep en dan heb ik ook nog niet eens camera’s voor het parkeren????Nooit een fijnere auto gereden als deze!

 10. Karin schreef:

  Mijn eerste auto was een Honda Jazz (in de 80er jaren) daarna altijd fiat gereden. Ook nu rijd ik Fiat 500 limited edition. Fijne auto en altijd wel ergens een plekje om te parkeren. Mijn man rijdt BMW. Mijn excuus om daar niet in de rijden is dat het een automaat is.

 11. Sandra schreef:

  Ik rijd een BMW X5 3.0 X-drive. Nu moet ik er wel bij zetten dat deze op naam van mijn man staat, maar ik rijd er het meeste in. Sowieso elke dag naar mijn werk. Fijn is dat deze wat hoger is en ik dus meer overzicht heb.
  Nadat ik een paar maanden geleden een ongeval heb gehad toen ik met jongens van de voetbalclub op weg was naar een wedstrijd en er een busje achterop de auto reed, ben ik nog meer overtuigd van het rijden in een grote, veilige auto. De letselschade bij de jongens zou veel erger zijn geweest als ik mijn vorige auto zou hebben gereden: eenOpel Agila. Gelukkig reed ik op dat moment een BMW 7-serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.