Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping

Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.8

Prijs: €375,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Snellezen, Geheugentraining en Mindmapping

Volg Nederlands best beoordeelde open training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping bij Tijdwinst.com en krijg je werk en leven weer onder controle!

Heb je ook dagelijks te maken met:

 • stapels leeswerk op je bureau en in kasten
 • het afdwalen tijdens het lezen van lange documenten en literatuur
 • geen tijd hebben om bij te blijven in je vakgebied met boeken en vakliteratuur
 • moeite met keuzes maken door de grote hoeveelheid aan informatie
 • ‘geen zin’ in het verwerken van noodzakelijke leesstof in je werk die je interesse niet heeft
 • moeilijk op gang kunnen komen (writer’s-block) bij het schrijven van omvangrijke documenten als rapporten, notulen, scripties, brieven en e-mails
 • het vergeten van namen, getallen, volgordes en feiten.
 • onvoldoende overzicht bij het structureren en voorbereiden van presentaties, leerstof en vergaderingen
 • moeite om door te dringen tot de kern van complexe informatie en problemen

Schrijf je dan nu in voor onze 1-daagse open training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping van Tijdwinst.com en leer hoe je je op een praktische manier kunnen wapenen tegen de stortvloed aan informatie die dagelijks op je afkomt.

Onze open trainingen worden op diverse locaties in Nederland gegeven. Bij startdata en locaties kun je de meest actuele data en locaties van onze training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping terugvinden. 

 • Tip: dit populaire programma Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping van Tijdwinst.com is ook beschikbaar op in company basis om samen met je collega’s te volgen bij jullie op locatie.

Inhoud 1-daags programma

Wij geloven dat meerdaagse trainingen niet vanzelfsprekend méér effect hebben. Daarom vraagt onze training niet meer van je tijd dan nodig is. Wij leren je in 1 dag alle actuele technieken op het gebied van Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping zoals; 

 • je leessnelheid verdubbelen zonder tekstbegrip te verliezen
 • voorkomen dat informatie zich opstapelt en onrust oplevert
 • je creativiteit verhogen en het daarmee het vermogen om problemen op te lossen
 • complexe informatie verwerken en sneller en beter te onthouden
 • houd meer tijd over voor de dingen die echt belangrijk voor u zijn

Aanpak

Binnen 1 dag leer je de meest actuele en praktische technieken op het gebied van Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping. Leer hoe je minimaal twee keer zo snel kunt lezen, beter kunt begrijpen wat je leest en makkelijker kunt onthouden. Zo bespaar je tijd en blijf je up-to-date!

Nadat jij je ingeschreven hebt ontvang je een definitieve bevestiging van je inschrijving. Daarnaast ontvang je vlak voor de training plaatsvindt een uitnodiging met daarin alle praktische en voorbereidende informatie over de trainingsdag zelf. 

Follow up

Wat je natuurlijk wilt voorkomen is dat de training weinig verandert aan je dagelijkse praktijk en dat je deelname aan de open training blijft bij een inspirerende dag. Vaak ontstaan er bij de implementatie van de technieken die aan bod komen nog een aantal vragen. Daarmee willen we je zo goed mogelijk verder helpen dit hoort bij onze gratis nazorg. Daarom ontvang je na afloop van de training per mail  gedurende 30 dagen een gratis serie follow-up teksten om het geleerde uit de training te borgen. 

Tijdwinst.com – Nederlands best beoordeelde training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping!

Tijdwinst.com is in 2020 voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie persoonlijke effectiviteit. Je volgt dus niet zomaar een training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping, maar de best beoordeelde met de meeste tevreden deelnemers!

Met een klein team van gespecialiseerde en bevlogen experts verzorgen wij jaarlijks vele snelleestrainingen. De trainingen van Tijwinst.com worden op Springest beoordeeld met een gemiddelde van 8.8 basis van meer dan 4.000 échte ervaringen. Daarnaast zijn wij geaccrediteerd door diverse beroepsorganisaties. Neem voor meer informatie over het verkrijgen van PE-punten contact met ons op. 

Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.8

Prijs: €375,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest