Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping

Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping

Volg Nederlands best beoordeelde in company training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping bij Tijdwinst.com en krijg jullie werk en leven weer onder controle! 

Hebben jullie ook dagelijks te maken met:

 • stapels leeswerk op jullie bureau’s en in kasten
 • het afdwalen tijdens het lezen van lange documenten en literatuur
 • geen tijd hebben om bij te blijven in jullie vakgebied met boeken en vakliteratuur
 • moeite met keuzes maken door de grote hoeveelheid aan informatie
 • ‘geen zin’ in het verwerken van noodzakelijke leesstof in jullie werk die jullie interesse niet heeft
 • moeilijk op gang kunnen komen (writer’s-block) bij het schrijven van omvangrijke documenten als rapporten, notulen, scripties, brieven en e-mails
 • het vergeten van namen, getallen, volgordes en feiten.
 • onvoldoende overzicht bij het structureren en voorbereiden van presentaties, leerstof en vergaderingen
 • moeite om door te dringen tot de kern van complexe informatie en problemen

Volg samen met je collega’s onze intensieve 1-daagse in company training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping van Tijdwinst.com bij jullie op locatie en leer hoe jullie je op een praktische manier kunnen wapenen tegen de stortvloed aan informatie die dagelijks op jullie afkomt.

 • Tip: dit populaire Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping programma van Tijdwinst.com is ook beschikbaar als open training. Ideaal als jullie graag alleen of met slechts enkele collega’s de beste tips op het gebied van Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping wilt leren.

Inhoud 1-daags programma

Wij geloven dat meerdaagse trainingen niet vanzelfsprekend méér effect hebben. Daarom vraagt onze training niet meer van jullie tijd dan nodig is. Wij leren jullie in 1 dag alle actuele technieken op het gebied van Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping zoals; 

 • jullie leessnelheid verdubbelen zonder tekstbegrip te verliezen
 • voorkomen dat informatie zich opstapelt en onrust oplevert
 • jullie creativiteit verhogen en het daarmee het vermogen om problemen op te lossen
 • complexe informatie verwerken en sneller en beter te onthouden
 • meer tijd overhouden voor de dingen die echt belangrijk zijn

Aanpak

Wij geloven in praktische trainingen van maximaal 1 dag, gegeven door een inspirerende trainer die zichzelf verdiept heeft in jullie organisatie en de uitdagingen waar jullie dagelijks voor staan. Daarom plannen we altijd een telefonische intake om jullie wensen te bespreken en de inhoud van het programma verder af te stemmen zodat onze training aansluit bij jullie behoeften. 

Mochten jullie graag meer informatie of een offerte willen, of graag verder willen kijken naar de mogelijkheden voor het organiseren van een in company training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping bij jullie op locatie? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 085 06 510 19 of via mail naar info@tijdwinst.com.

Follow up

Wat je natuurlijk wilt voorkomen is dat de training weinig verandert aan jullie dagelijkse praktijk en dat jullie deelname aan de training blijft bij een inspirerende dag.

Vaak ontstaan er bij de implementatie nog een aantal vragen. Daarmee willen we je zo goed mogelijk verder helpen, dit hoort bij onze gratis nazorg. Daarom ontvang je na afloop van de training per mail, gedurende 30 dagen, een gratis serie follow-up teksten om het geleerde uit de training te borgen. 

Nederlands best beoordeelde training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping!

Tijdwinst.com is in 2020 voor de vierde keer uitgeroepen tot ‘Beste Opleider van Nederland’ in de categorie persoonlijke effectiviteit. Jullie volgen dus niet zomaar een training Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping, maar de best beoordeelde met de meeste tevreden deelnemers!

Met een klein team van gespecialiseerde en bevlogen experts verzorgen wij jaarlijks vele snelleestrainingen. De trainingen van Tijwinst.com worden op Springest beoordeeld met een gemiddelde van 8.8 op basis van meer dan 4.000 échte ervaringen. Ook zijn wij geaccrediteerd door diverse beroepsorganisaties. Neem voor meer informatie over het verkrijgen van PE-punten contact met ons op. 

Snellezen, Geheugentechnieken & Mind Mapping

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest