Snellezen voor Professionals open online training

Snellezen voor Professionals open online training

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.7

Prijs: €279,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

= Door onze tools en trainingen krijg je meer gedaan en verlaag je stress =

Om ons werk te kunnen doen moeten we eerst kennis opnemen, verwerken en reproduceren. We moeten alle e-mails, PDF bestanden en memo’s lezen, de vergadingen bijwonen etc. Per dag besteden we gemiddeld 4 uur per dag aan het opnemen en verwerken van informatie.

Snellezen: 38% van werkend Nederland ervaart ‘infostress’. Men loopt achter op de informatie die binnenkomt en is daardoor niet up to date. In deze dagdeel training ontdek je hoe je sneller en effectiever informatie opneemt. Hierdoor ben je beter geïnformeerd.

Onze aanpak: Wij vertalen wetenschap naar de praktijk. Door inzicht en begrip van het brein te combineren met praktische handvatten wordt de deelnemer volledig toegerust om een positieve gedragsverandering aan te leren.

Resultaatsgarantie Focus Academy: Focus Academy staat garant voor het resultaat, het leerdoel van de training. Mocht je na verloop van tijd het gevoel hebben dat de trainingsinhoud of -handvatten uit de training niet meer helder zijn, kun je te allen tijde kosteloos een opfriscursus volgen.

De trainingtijden zijn online van 9:00 – 12:30 uur.

Programma:

* Introductie snellezen
* Verschillende leesmethodes
* Vergroten tekstbegrip

In deze online dagdeel training ontdek je alle technieken om informatie sneller op te nemen, te verwerken en onthouden, zonder dat dit ten koste gaat van het tekstbegrip of nuances.

* Elke deelnemer ontvangt thuis het werkboek ‘Informatie opnemen’ .
* En het boek ‘Haal meer uit je hersenen’ geschreven door Mark Tigchelaar
* Online via ZOOM
* Maximaal 12 deelnemers per training

Na deze training kan je sneller en effectiever informatie opnemen en langer opslaan in je geheugen. Daardoor ben je beter geinformeerd en heb je meer parate kennis.

Focus Managment: Grip op focus krijg je te door begrijpen hoe je eigen hoofd werkt. In deze training ontdek je hoe de hersenen omgaan met aandacht en concentratie en welke routines je kan gebruiken om deze optimaal te benutten. Het effect is dat je structureel meer gedaan krijgt en minder stress ervaart.

Inbox to Zero: De hoeveelheid berichten die we ontvangen neemt elk jaar toe. In deze training ontdek je hoe je eenvoudig elke dag een lege inbox krijgt en volledig bij bent met de mail. Hierdoor ontstaat ruimte om meer proactief te werken.

Als je sneller en effectiever informatie wil opnemen en onthouden.

Snellezen voor Professionals open online training

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.7

Prijs: €279,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest