Training Beter Nederlands klassikaal

Inleiding Training Beter Nederlands

Deze training draait niet alleen om spelling. Je leert jezelf ook beter uitdrukken, zowel in gesprekken als op papier. Aan de hand van een training beter Nederlands begrijp je de strekking van teksten sneller en ga je vol vertrouwen een (zakelijk) gesprek in. Wij maken uitsluitend gebruik van maatwerktrainingen, waardoor wij altijd een training kunnen aanbieden die jou in staat stelt om jezelf optimaal te ontwikkelen.

Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de training beter Nederlands

Ben jij bereid om je Nederlands te verbeteren? De training beter Nederlands kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd aangepast op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit de behoefte die er gevraagd wordt stellen wij een training op maat samen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training beter Nederlands zijn:

  • De juiste spelling- en grammaticaregels
  • Het schrijven van brieven, verslagen en verhalen
  • Ontwikkelen van een beter taalinzicht
  • Verbeteren van tekstbegrip en spreekvaardigheid
  • Kennis van de nieuwste regels

Dit leer je tijdens de training beter Nederlands

De training beter Nederlands is er hoofdzakelijk voor bedoeld om jouw schrijfvaardigheid op het gebied van de Nederlandse taal naar een hoger niveau te tillen. Het schrijven van een goede en aantrekkelijke tekst kan best veel tijd in beslag nemen. Wij leren je effectiever te schrijven aan de hand van de juiste spellings- en grammaticaregels. Je vervoegt werkwoorden op de juiste manier, hebt inzicht in de juiste zinsopbouw, gebruikt leestekens op de manier zoals ze bedoeld zijn en gaat zelfverzekerder terug de werkvloer op na het volgen van een training beter Nederlands.

Hoe wij te werk gaan

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en-behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op dit vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de klant, om de inhoud te bespreken. Daarnaast vinden we het zeer belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en kiezen we samen de meest geschikte data waarop de training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat kost een training Beter Nederlands?

De kosten van de training beter Nederlands hangen volledig af van de vraag die zich voordoet. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast aan de deelnemer en de organisatie, kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, dat je van ons toegezonden krijgt. Wil je daar nou meer over weten? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.