Time Management In-company

Time Management In-company

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Inleiding Training Time Management

De training time management is gericht op personen die zijn of haar vaardigheden op het gebied van timemanagement willen verbeteren en efficiënter wil leren omgaan met kostbare tijd. Hiermee kom je je werkdag ontspannen door en weet je het maximale uit je dag te halen. Je hoeft je werk niet meer mee naar huis te nemen en kunt meer rust vinden binnen je werkdag. Benut de voordelen van de training time management van BTR Trainingen.

Welke onderwerpen worden behandeld tijdens een time management training?

De time management training kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training time management op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training time management voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat ook jij straks met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training time management zijn:

  • Efficiënt werken & plannen
  • Time management technieken
  • Kern van je functie en verantwoordelijkheden
  • Tijdsbesteding in kaart brengen
  • Assertiviteit
  • Effectief communiceren
  • Ontspannen omgaan met stress en deadlines
  • Voorkomen van uitstelgedrag

Wat levert de time management training mij op?

Na het volgen van een time management training weet jij wat effectief werken en efficiënt werken betekent. Je bent straks bekend met de verschillende technieken op het gebied van time management. Daarnaast ben je in staat om effectiever te plannen, word je je bewust van en heb je inzicht in je eigen manier van werken en leer je meer structuur in je werkzaamheden aan te brengen. Dit geeft je niet alleen mentaal maar ook fysiek meer rust, waardoor je beter prioriteiten kunt stellen en de focus kunt bewaren. Ook gaan we met jou aan de slag om je eigen taken overzichtelijk te maken en te houden en ben je bekend met de verschillende vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve vorm van time management. Dat alles met als doel om rust in je hoofd en op je werkplek te krijgen.

Dit is onze unieke werkwijze

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training time management die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op het gebied van effectief werken. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de time management training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat zijn de kosten van een training time management?

De kosten van onze maatwerktraining hangen volledig af van de vraag van de deelnemer. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast op de organisatie en de wensen van de deelnemer kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, die we vrijblijvend toesturen nadat jij en de trainer een kennismakingsgesprek hebben gehad. Wil je nou meer weten over de inhoud van de training time management? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.

Time Management In-company

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest