Word Basis

Word Basis

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €679,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Tijdens deze training Word Basis leer je met Microsoft Word de mogelijkheden om professioneel ogende documenten te maken. Zo kun je na afloop van de training Word gemakkelijk afbeeldingen in documenten invoegen, lettertypes aanpassen, tabellen aanmaken, bronnen beheren, inhoudsopgaven maken etc.

Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma dat vele opties biedt voor het opmaken van teksten, invoegen van afbeeldingen, tabellen en grafieken, maar ook automatisch een inhoudsopgave kan maken. Tijdens deze training Word Basis leer je met Microsoft Word de mogelijkheden om professioneel ogende documenten te maken. Zo kun je na afloop van de training Word gemakkelijk afbeeldingen in documenten invoegen, lettertypes aanpassen, tabellen aanmaken, bronnen beheren, inhoudsopgaven maken etc. Ontdek wat er allemaal mogelijk is om je document eenvoudig een professionele uitstraling te geven tijdens deze beginnerstraining Word.

De doelgroep voor de training Word Basis zijn gebruikers van het tekstverwerkingsprogramma Word. Die de meest voor de hand liggende mogelijkheden willen leren kennen en gebruiken na afloop van de training Word.

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Word Basis. Sluit dit niet volledig aan bij je wensen en behoeften? De ervaren trainingsadviseurs van ExplainiT ontwikkelen graag in samenspraak met jou een trainingsprogramma op basis van je praktijksituatie met als doel een optimaal leerrendement.
Kennismaken met Word

Menustructuur
Documenten aanmaken en wijzigen
Werken met selecties
Weergave van documenten
Zoeken en vervangen

Opmaak van Word

Sjablonen gebruiken
Tekenopmaak
Alinea’s opmaken
Documenten opmaken

Controleren, bewerken en beheren

Spelling- en grammaticacontrole
Opsommingstekens
Kop- en voettekst
Paginanummering
Autocorrectie

Objecten

Tekstkolommen invoeren en verdelen
Tabellen invoeren en opmaken
Foto’s of andere objecten invoegen
Speciale tekens

Aan de hand van een intakeformulier voor de training Word Basis worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training Word te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training Word. Hierdoor zal er een training Word ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

Office versies
De training Word Basis kan gegeven worden in de Microsoft Office versie 2010, 2013, 2016 en 2019. Weet je niet zeker met welke versie je werkt? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg.

Je leert tijdens deze training Word Basis de basisvaardigheden van het programma te gebruiken. Je kunt een document op een professionele manier opmaken door gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Word te bieden heeft. Je leert een document te controleren, bewerken en beheren. Je leert kolommen, tabellen en formulieren te maken en bewerken.

Als je de gehele training hebt gevolgd, ontvang je na afloop een certificaat dat je succesvol hebt deelgenomen aan de training.

Word Basis

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €679,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest