Word Basis

Word Basis

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.8

Prijs: €314,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Klassikale cursus Microsoft Office Word 2010 / 2013 / 2016 / 365

Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. De applicatie is gebruiksvriendelijk en veel functies spreken voor zich. Toch bestaat echter het risico dat je niet voor de volle 100% gebruikmaakt van de mogelijkheden van deze applicatie.

Tijdens de cursus Microsoft Word Basis van Sinaleri Opleidingen, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je de belangrijkste mogelijkheden om documenten van een heldere opmaak te voorzien. Mogelijkheden zoals indeling in alinea’s, gebruik maken van tabinstellingen en de nummering van de pagina’s. Als laatste besteden we aandacht aan het maken van tabellen en aan het invoegen van afbeeldingen.

Globale onderwerpen

Kennismaken met Microsoft Word – Werken met nieuwe documenten – Documenten bewerken – Werken met Tekst – Werken met Tabellen – Werken met Afbeeldingen – Werken met Spellingscontrole – Werken met Tekstopmaak – Documenten opslaan – Documenten beheren op de computer

Lesmateriaal

Voor de cursussen en/of opleidingen heb je geen extra leerboeken nodig. Sinaleri Opleidingen heeft alle van belang zijnde lesstof in de lessen opgenomen. Voor aanvang ontvang je een lesmap om al het lesmateriaal in te bewaren.

*Aangegeven prijzen zijn per dag inclusief gebruik pc, lunch, lesmateriaal en certificaat van deelname.

Word Basis

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.8

Prijs: €314,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest