Taaltraining Zakelijk Duits op maat

Taaltraining Zakelijk Duits op maat

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.0

Prijs: €2.263,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Een Privétraining Zakelijk Duits op Maat kun je volgen om vlekkeloos te leren communiceren in het Duits, bijvoorbeeld omdat je veel met Duitstaligen werkt, of Duits binnen jouw bedrijf veel gesproken wordt?

Een Privétraining Zakelijk Duits op Maat van Ziggurat Taaltrainingen richt zich helemaal op wat jij nodig hebt en kan ook starten waar en wanneer jij wilt. Wij hebben ervaring met veel sectoren, zoals medisch, juridisch, accountmanagement, technisch, secretariaat, management, etc. Ook leer je precies de vaardigheden, die jij het meest gebruikt in in je werk als professional. Of het nu om het schrijven van zakelijke e-mails, het geven van een presentatie of het voeren van onderhandelingen in het Duits gaat.

In een intakegesprek en taaltest wordt gekeken naar jouw instap- en doelniveau, naar jouw persoonlijke wensen voor de cursus en het beste cursustraject. Na het afronden van de cursus ontvang je een officieel certificaat als bewijs van je voortgang.

De lessen kunnen op onze locaties in Groningen of Rotterdam worden gegeven of bij een van onze externe leslocaties door heel Nederland. Zo hebben wij locaties in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Zwolle, en meer steden. Ook kunnen we bij jou komen om lessen te geven. Vooral bij groepen doen we graag een training incompany, maar ook voor één persoon is dit mogelijk. We kunnen in heel Nederland op locatie komen lesgeven.

Kortom een training geheel aangepast aan jouw wensen en doelen.

Leren naast de training
Onze taaltrainingen stoppen niet als de docent weg is. Met e-learning kun je namelijk oefenen met de onderwerpen die in de les zijn behandeld. Daardoor blijft het geleerde beter hangen. We kunnen e-learning toespitsen op de sector waarin je werkzaam bent, zodat je kunt oefenen met de termen die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. En ook de voorbeeldzinnen richten we dan op jouw vakgebied en werksituatie. Kom je er niet uit? Neem dan eenvoudig online contact op met je eigen docent.

Slim herhalen betekent meer onthouden
Om nieuwe kennis te onthouden, moet je wat je hebt geleerd regelmatig herhalen. Maar hoe vaak en wanneer? Daar hoef je dankzij onze slimme taaltrainingsapplicatie niet over na te denken: de e-learning meet jouw vorderingen en herinnert je eraan wat je moet herhalen en wanneer. Zo benut je je oefentijd efficiënt en herhaal je alleen wat nodig is. Dat is de snelste manier om je kennis van het Duits definitief te verankeren.

Ingeborg

Taaltraining Zakelijk Duits op maat

Deze cursus wordt beoordeeld met een 8.0

Prijs: €2.263,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest