Training Duits- Nederlands In-company

Training Duits- Nederlands In-company

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €2.250,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Communicatieproblemen met Duitse medewerkers? Moeite met het managen van Duitse medewerkers? Wilt u zich als Duitse medewerker beter verstaanbaar maken? Beter communiceren met uw collega’s? Wij bieden een effectieve manier van trainen waarmee uw communicatieprobleem wordt verholpen. Met verschillende instapniveaus en realistische doelstellingen, ontwikkelen wij een training die perfect aansluit bij uw behoeften en wensen. De training Duits – Nederlands van BTR Trainingen helpt organisaties en personen die de Nederlandse taal beter onder knie willen krijgen.

Dit levert de training u op
Wij bieden de middelen om het Nederlandse taalniveau van cursisten te verbeteren. We maken van te voren gezamenlijke doelstellingen, en zorgen dat die doelstellingen gehaald worden. Wij zorgen dat de communicatie beter gaat verlopen, en niet langer een barrière zal vormen.

Zo werkt uw training
Dankzij een zorgvuldige intake, maken wij kennis met de cursisten en kwalificeren wij het niveau. Daarnaast kijken wij welke leerdoelen er wenselijk zijn. Samen met de opdrachtgever stellen we een maatwerktraject op, waarmee gestelde doelstellingen behaald kunnen worden. Wij zullen de trainingen afstemmen op uw organisatie en de branche waarin u zich begeeft.

De training bestaat uit een combinatie tussen meerdere klassikale lessen en huiswerkopdrachten. Hoe het traject er precies uit komt te zien, bepalen we aan de hand van uw wensen, behoeften en het niveau van de deelnemers. Tussentijds monitoren wij continu de vooruitgang, en geven wij de opdrachtgever een terugkoppeling van de status. Waar nodig plannen we tussentijdse evaluaties in. Cursisten oefenen met situaties waar ze dagelijks in de praktijk tegenaan lopen.

Wat leert u?
– Beter communiceren in het Nederlands
– Uzelf in het Nederlands presenteren
– Uw organisatie in het Nederlands presenteren

De inhoud van de training Duits – Nederlands passen we altijd aan op uw organisatie en persoonlijke leerdoelen.

Training Duits- Nederlands In-company

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €2.250,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest