Training Zakelijk Duits klassikaal

Training Zakelijk Duits klassikaal

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.6

Prijs: €999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Inleiding Training Zakelijk Duits

Tijdens een training Duits bij BTR Trainingen leer je wat jij als deelnemer wil leren. Onze lessen zijn in weinig te vergelijken met de Duitse les die je vroeger wellicht op school hebt gevolgd. Bij ons leer je communiceren in het Duits in plaats van uitvoerig de grammatica te bestuderen. Wij kijken specifiek naar jouw persoonlijke werksituatie en in hoeverre wij daar een bijdrage aan kunnen leveren met onze Duitse taaltraining. Hoe we dat doen? Onder andere door het afnemen van een kennismakingsgesprek met onze trainer.

De onderdelen die aan bod komen tijdens de Training Duits

De training zakelijk Duits kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd aangepast op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit de behoefte die er gevraagd wordt stellen wij een training op maat samen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training Duits: 

  • Zakelijk schrijven 
  • Luisteren in het Duits 
  • Zakelijk presenteren 
  • Verkoopgesprekken 
  • Mails en brieven schrijven 
  • Vergaderingen

Wat leer ik tijdens een training Duits?

Na het volgen van een training zakelijk Duits krijg je inzicht in het voeren van Duitse telefoongesprekken. Als jij met je organisatie veel contact hebt met Duitse bedrijven en Duitse mensen is het prettig om tijdens een telefoongesprek uit je woorden te komen en je verstaanbaar te maken. Ook leren we hoe je je bedrijf het beste kunt presenteren in het Duits. Het verzorgen van een Duitse presentatie bijvoorbeeld. Bovendien weet jij straks hoe je gasten in het Duits aanspreekt en moet ontvangen op een manier waar de klant of potentiële klant zich prettig bij voelt. Tot slot behandelen we het schrijven van zakelijke brieven en het schrijven van een e-mail in het Duits.

Dit is onze persoonlijke werkwijze

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en-behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op dit vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemers om de inhoud te bespreken. Daarnaast vinden we het zeer belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Op basis daarvan schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de trainingen plaats kunnen vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat kost een taaltraining Duits?

De kosten van een training Duits hangen altijd af van de vraag die zich voordoet. Wat is jouw niveau, waar wil je naartoe en hoe kunnen wij daar een bijdrage aan leveren? Dat zijn vragen waar we eerst antwoord op dienen te krijgen voordat we een prijs kunnen samenstellen. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast op de organisatie, kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, die we vervolgens aanbieden bij de organisatie. Wil je hier meer over weten? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.

Training Zakelijk Duits klassikaal

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.6

Prijs: €999,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest