Zakelijk Duits – intensieve week

Zakelijk Duits – intensieve week

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.1

Prijs: €2.894,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Intensieve cursus Duits

Een week lang volledige focus op leren

Wil jij als professional snel jouw taalniveau verbeteren? Bent je op zoek naar een spoedcursus die snel resultaat oplevert? Volg dan een intensieve cursus Duits bij Language Partners.

Een intensieve taalcursus bestaat uit een week training, van maandag tot en met vrijdag. Een-op-een met de trainer werk je aan het verbeteren van jouw zakelijk Duits op een van onze locaties in Amsterdam of Rotterdam. Het trainingsprogramma stellen we op maat voor je samen.

Optimale concentratie 

Met een intensieve taalcursus besteed je een volledige werkweek aan het leren van een taal. Zo neem je even afstand van de hectiek van alledag en kunt je je helemaal focussen op het verbeteren van jouw taalvaardigheid. ‘s Avonds zijn er geen lessen en is er ruimte voor ontspanning, zodat je de volgende dag weer fris de draad kunt oppakken.

Een intensieve cursus Duits in het kort:

  • Individueel onderwijs: twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijven de lessen gevarieerd. En blijft jij alert en fris.
  • Een programma op maat: speciaal voor jou samengesteld, afgestemd op jouw wensen, niveau en leerdoelen.
  • Learn as you Please: iedereen heeft zo zijn favoriete leerstijl. Daarom testen wij vooraf welke aanpak het beste aansluit bij jouw manier van leren.
  • Blended Learning: de sessies met een trainer worden afgewisseld met online leren op ons platform Language Partners Online.
  • Training en verblijf: tijdens een intensieve taalcursus kun je desgewenst verblijven in een hotel in de buurt van onze trainingslocatie (optioneel).

Voorafgaand aan de training

Aan elke training gaat een uitgebreide intakeprocedure vooraf:

  • Online test: hiermee testen we jouw taalvaardigheidsniveau.
  • Online Leerstijlentest: welke aanpak past het best bij jou?
  • Gesprek met een trainer: welk spreekvaardigheidsniveau heb je op dit moment en wat zijn jouw doelstellingen?

Zo stemmen wij de training volledig af op jouw niveau en behoeftes. Zodat je het maximale uit jouw intensieve cursus Duits haalt!

Liever volledig online?

Wil je intensief een taal leren, maar wel volledig online? Ook dat is mogelijk. Sessies met de trainer vinden dan plaats in de virtual classroom. Online intensief een taal leren kan in één week volgens de opzet zoals hierboven beschreven.

Als alternatief bieden we online ook een semi-intensief traject van twee weken aan. Daarbij delen we de training op in halve dagen. Zo breng je minder tijd achter een beeldscherm door en heb je genoeg ruimte voor andere bezigheden. We maken graag in goed overleg een passende planning.

Zakelijk Duits – intensieve week

Deze cursus wordt beoordeeld met een 9.1

Prijs: €2.894,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest