Medisch secretaresse

Medisch secretaresse

Prijs: €549,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Het beroep van medisch secretaresse is boeiend en afwisselend. Je bent veel bezig met medische dossiers en kleine medische handelingen, en daarnaast ondersteun je de behandelend arts of specialist. Je hebt veel met mensen te maken, bent vaak het visitekaartje van de dokter en zorgt ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt.

De veelgevraagde cursus medisch secretaresse leert je alles wat je nodig hebt om zo’n uitdagende, veelzijdige baan in de medische wereld goed aan te kunnen, en is een goede basis als je ambities hebt binnen deze sector.
 

De cursus medisch secretaresse leidt op voor een diploma en leert je alles wat je moet weten om een goede start te maken als secretarieel ondersteuner van een arts of specialist.

En dat heeft voordelen voor jou, maar ook zeker voor de artsen en de patiënten:

 • Effectief plannen en organiseren
  Tijdens de cursus leer je op een effectieve manier plannen en organiseren. Met deze vaardigheden zorg jij ervoor dat de planning en de administratie goed zijn opgezet.
   
 • Een bijdrage leveren aan een gezondere maatschappij
  Als medisch secretaresse ondersteun je een arts of specialist. Deze kan met een gerust hart de administratieve zaken aan jou overlaten en zich concentreren op wat in zijn vak het belangrijkst is: mensen beter maken.
   
 • Vergroot je kansen op een baan in de medische sector
  Met de cursus medisch secretaresse leer je alles wat je moet weten om een arts of specialist goed en effectief te ondersteunen. Een stap in de goede richting als je ambities hebt in de medische richting.
   
 • Persoonlijke studiebegeleiding
  Met de persoonlijke studiebegeleiding kan deze cursus al niet meer mis gaan! Onze docenten helpen je graag met het huiswerk en beantwoord je studievragen.

Medisch secretaresse

Prijs: €549,00

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest