Een online meeting opzetten met Zoom  

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Willy van Putten schreef:

  Heb je vandaag (31-3) het krantenartikel gezien op NOS.nl. Artikel 2328903. Amerikaanse justitie start onderzoek naar populaire videoconferentie app-zoom. Als je gehackt wil worden of niet om je privacy geeft, zou ik niet adviseren…
  Kijk maar eens in de gebruikersovereenkomst. Gemeenten gaan hier heel snel mee stoppen.

  • Ingeborg schreef:

   Hoi Willy,

   Ik heb het artikel gelezen idd. Dank voor je bericht. Ik lees ook op internet dat ze bij Zoom eea al hebben opgelost. Ik ben benieuwd naar alle ontwikkelingen.

   Hartelijke groet, Ingeborg

 2. Mirella W. schreef:

  Goedemorgen,

  Ik wil voor mijn Manager een Zoom meeting opzetten. Betekend dit dat ik dan altijd zelf de meeting moet hosten en dus moet openen? Hoe maak ik mijn Manager host?

  Mvg,
  Mirella W.

 3. Ingeborg schreef:

  Hoi Mirella,

  Het is mogelijk om een co-host aan de maken. Jouw manager heeft dan dezelfde rechten als jij in ZOOM.

  Wanneer de meeting van start gaat kun je iemand co-host maken door in de meeting te klikken op de “…” en “make Co-Host” te selecteren.

  Succes!

 4. Maria schreef:

  Stel, ik ben de host van de meeting, maar ben vertraagd kan de meeting starten zonder de host?

 5. Janet Mulder schreef:

  Goedemorgen,
  Ik hoop dat u mij de tip voor onderstaand probleem kunt geven.
  Wij maken gebruik van een pc/laptop, nu maakt één iemand gebruik van Zoom, alleen heeft ze een secretaresse die de afspraken maakt. Ze hoeft dus zelf niet deel te nemen aan de meeting. de secretaresse is ingelogd op het Zoomaccount van die ene persoon en maakt dan door Schedule een afspraak, maar bij het testen blijkt dat de secretaresse zelf iedereen moet toelaten. Hoe kunnen we dit voorkomen.

  • Nynke schreef:

   Bij de vergaderopties in Zoom moet je aanvinken: ‘start without host’. Let op: ‘enable waiting room’ moet uit staan, anders werkt het niet!

 6. Harry schreef:

  hoe maak ik in zoom een lijst aan met contactpersonen, zodat ik ze niet per persoon een mail hoef te zenden?

 7. Ingeborg schreef:

  Hoi Harry,

  Ga hiervoor naar Channels (druk op het +).
  Klik dan op Create a Channel en nodig dan de deelnemers uit.

  Succes!

 8. Josine schreef:

  Hoe maak je als notulist notulen tijdens een Zoom-vergadering? Het scherm is immers al in gebruik met het beeldbellen. Bij voorbaat dank voor je reactie!

 9. Stefan schreef:

  Wanneer je een vergadering aanmaakt without host en waarbij de deelnemers direct in de kamer terecht komen, wanneer begint de starttijd te lopen? Is dat wanneer de vergadering ingepland was of wanneer de eerste persoon in de kamer terecht komt?

 10. Heike schreef:

  ik wil op hetzelfde tijdstip meerdere overleggen tussen verschillende personen regelen. Ik moet dus meerder zoom meetings aanmaken met een aparte inlogcode op hetzelfde tijdstip. Is dat mogelijk? en zo ja hoe?

 11. Dick Koelewijn schreef:

  in het verleden heb ik in een zoom vergadering meegedaan , waarbij ik een link opgestuurd kreeg van de host met daarbij een code om te registreren , nu krijg ik een link waarbij ik geen code hoef te gebruiken , via de link alleen ben ik kennelijk toch uniek in deze zoom vergadering . Ka je dus in de link de unieke code meesturen naar de potientiele deelnemers ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.