Cursus Duits niveau 4 – Klassikaal

Cursus Duits niveau 4 – Klassikaal

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €211,50

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest

Ben jij op zoek naar een taalcursus Duits en heb jij Duits nodig voor je werk of studie? In deze cursus Duits niveau 4 leer je om gedetailleerde teksten over je vakgebied te lezen én te schrijven.

In de cursus Duits niveau 4 oefen je met het lezen van complexe teksten en het begrijpen van gesproken teksten waarin veel spreektaal voorkomt.

* Je leert om genuanceerd je standpunten over actuele ontwikkelingen te benoemen.
* Kom je even niet op een bepaald woord? Geen probleem: je oefent ook met het omschrijven van begrippen, voorwerpen of personen, zodat je boodschap alsnog goed overkomt.
* Naast het lezen en spreken ga je ook aan de slag om je kennis van de Duitse grammatica uit te breiden. Je leert om voorzetsels, bijvoeglijke naamwoorden en de voltooide tijd correct toe te passen.
Leerdoelen
In de cursus Duits niveau 4 werk je toe naar taalniveau B1-. Deze cursus is een vervolg op de taalcursus Duits niveau 3 maar is ook geschikt voor iedereen die al een redelijke basis van de Duitse taal heeft opgebouwd. Na het afronden van deze cursus Duits heb je meer zelfvertrouwen bij het spreken en schrijven van Duits.

Gedurende de lockdown worden onze klassikale cursussen in de virtual classroom gegeven. Zodra het kan, hervatten we de cursussen op onze leslocaties. Je kunt je dus gewoon inschrijven voor een klassikale cursus. We bieden extra flexibiliteit met onze verplaatsgarantie.

De lesmethode die we bij deze cursus gebruiken is het boek Begegnungen voor taalniveau B1. Dit boek is speciaal ontwikkeld voor volwassen cursisten. Bovendien bevat het aanvullende online oefeningen waarmee je extra kunt oefenen met de lesstof. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft.

Iedere les begint met een bespreken van het huiswerk en een korte terugblik op de vorige bijeenkomst. Daarna werk je afwisselend klassikaal, in groepjes of individueel aan interactieve opdrachten. Een belangrijk onderdeel van de bijeenkomsten zijn de spreekoefeningen die je in tweetallen uitvoert.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 tot 3 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden besproken.

Ingeborg

Cursus Duits niveau 4 – Klassikaal

Deze cursus wordt beoordeeld met een 10.0

Prijs: €211,50

Gratis brochure aanvragen
Opleidingen worden aangeboden in samenwerking met Springest