Kantoortijden: Working 9 to 5…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Ciska schreef:

    Mijn voorkeur zouden toch ook de zuidelijke tijden hebben. Onze kantine is minstens 10 minuten lopen vanaf mijn werkplek, dus we hebben inderdaad amper tijd om te eten en tot rust te komen. Daarbij ben ik nu eenmaal niet zo’n snelle eter. Ik zou er geen problemen mee hebben om in de ochtend wat vroeger te moeten beginnen of de avond langer door te moeten werken, om tussendoor echt een pauze te kunnen nemen.

  2. Krista schreef:

    Leuke column, Laura! Inderdaad, naar buiten gaan tussen de middag is wel een opknapper en sla ik alleen over als het met emmers tegelijk naar beneden komt. Maar ik heb geen behoefte aan een pauze van 2 uur, los van het feit dat dat zou inhouden dat ik mijn kinderen nog 2 uur langer op de opvang zou moeten laten doorbrengen. Het zou niet kunnen (dan is de opvang al gesloten), maar ik zou het ook niet willen. Dan is het echt ‘pyjama aan en weltrusten’, daar heb ik geen kinderen voor gekregen. Misschien dat het wel werkt voor mensen zonder thuiswonende kinderen.

  3. Lindsy schreef:

    Helemaal mee eens! Voor lange tijd heb ik erg lange dagen gemaakt en maakte je de zomer eigenlijk niet eens mee. Sinds een jaar werk ik 35 uur per week, 7 uur per dag. Ik start om 8.00 uur en ben om 15.30 uur vrij (tenzij ik de pauze oversla, dan 15.00 uur). Heerlijk! Het voelt weer net alsof je op school zit. Om 17.00 uur ben ik thuis, heb ik boodschappen gedaan, de hond uitgelaten en heb ik soms nog even gestofzuigd of een snel theetje bij iemand gedaan. Ik kan het iedereen aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.