Snelonderdelen in Word en Outlook

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Ingrid schreef:

  als ik email beantwoord doe is mijn optie invoegen er niet, dus kan ik geen snelonderdeel toevoegen.. hoe kan ik in de balk krijgen?

  • Sabrina schreef:

   Heb je dan ook al op ‘pop out’ geklikt bovenin of rechts van je mail (afhankelijk van de versie die je gebruikt) of eventueel dubbelklik op je mail om deze te vergroten? Pas dan heb je allerlei opties in je antwoordmail, zoals: bijlage toevoegen en ook het toevoegen van een snelonderdeel.

 2. Joyce Dunnewold schreef:

  Hoi Sabrina,

  Ja, dat klopt. Je moet de e-mail wel in het geheel openen, in het leesvenster kun je bepaalde acties niet uitvoeren, zoals het toevoegen van Snelonderdelen.

  Maar als je de Snelonderdelen d.m.v. tekst toevoegt, dus door de eerste 4 of 5 letters van de naam te typen, werkt het wel in het pop-up venster.

 3. Monique van der Slikke schreef:

  Heel handig! Klopt het dat deze functie niet beschikbaar is voor Microsoft 365?

  • Joyce Dunnewold schreef:

   Hoi Monique,

   Ja, die is wel beschikbaar voor Microsoft 365. Je moet alleen net even weten welke knop het is. Als je in een nieuwe e-mail staat ga je naar het tabblad Invoegen. Daar staat rechts Snelonderdelen, maar wellicht dus alleen het icoon. Als je met je muis op de iconen hangt komt de naam tevoorschijn. De knop vind je in het onderdeel “Tekst”. Succes!

 4. Monique schreef:

  Hallo Joce, bedankt voor je reactie. Hoe ik ook zoek ik kan de functie niet vinden. Ik zie geen tablad invoegen, wel bijvoegen maar daar staat het ook niet bij. Via Google kan ik het helaas ook niet vinden. Kun je me verder helpen?

 5. Tania Daemers schreef:

  beste hoeveel bouwstenen in outlook kan je maken
  mij lukt het maar om 1 op te slaan
  zou handiger zijn mocht je er verschillende tegelijk kunnen opslaan als bouwsteen outlook

  • Joyce Dunnewold schreef:

   Hoi Tania,

   Dan gaat er ergens iets fout, normaal gesproken kun je namelijk veel meer bouwstenen opslaan. Gebruik je de werkwijze zoals hierboven beschreven?

   Groetjes,
   Joyce Dunnewold
   Haal meer uit Office

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.