Mannelijke Management Assistent zoekt een baan en lanceert (pr-)campagne

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Anita Lankamp schreef:

  Hallo Menno,

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik je enorme inzet en creativiteit bewonder in het zoeken naar een nieuwe baan. Er vallen mij wel twee dingen op in de reacties die je teruggekregen hebt, namelijk de opmerkingen dat je een te uitgesproken mening zou hebben en te druk zou zijn. Ik vroeg me af of je daar ook op teruggekomen bent bij de personen van wie je deze opmerkingen terugkreeg. Ik ga in ieder geval jouw website eens doorlezen, misschien kom ik nog handige tips tegen of kan ik jouw nog ergens mee helpen als je dat leuk vindt.

  groet,
  Anita Lankamp

 2. Menno Spiekerman schreef:

  Beste Anita,
  Hierbij een reactie. Ik wil je bedanken voor de moeite die je hebt genomen om een reactie te plaatsen n.a.v. dit artikel.

  Volgende maand kom ik met 2 nieuwe artikelen. O.a. mannen versus vrouwen binnen de secretariële wereld.

  Als je een afwijziging krijgt n.a.v. een sollicitatiegesprek, moet je altijd proberen te achterhalen, waarom ze hetgeen vonden wat ze geven als afwijzing. Soms moeten ze je afwezen en dan hebben ze geen redenen, en dan komen ze met iets wat niet te plaatsen is. Het is natuurlijk de bedoeling dat je hier iets mee kan, zodat het bij een volgend gesprek niet als probleem zal worden gezien.

  Je moet het tegenwoordig ook hebben van je netwerken/mensen die je kent. Alle hulp is welkom Anita. Als jij dingen wilt weten, geef een gil.

  We houden moed!

  Gr.

  Menno

 3. Eva schreef:

  Beste Menno,

  Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Leuk om te lezen hoe je verschillende manieren jezelf onder de aandacht kunt brengen bij mogelijk toekomstige werkgevers.

  Ik heb inmiddels een mogelijke vacature per e-mail toegestuurd en zal mijn oren en ogen open houden voor andere mogelijkheden voor je.

  Succes!
  Eva

 4. Menno piekerman schreef:

  Beste Eva,

  Bedankt voor je bericht.

  Ik zie je vacature graag verschijnen.

  mvg

  Menno Spiekerman

 5. Tanja Cavaljé schreef:

  Hoi Menno,

  Zo’n ondernemend iemand als jij; weleens gedacht aan een eigen onderneming als VA te beginnen? Ga je in ieder geval volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.